Disposem d'un programa propi de cursos de formació per a promoure la reinserció laboral dels socis que es troben en situació d'atur i ajudar els joves a accedir al mercat laboral. En 2017 vàrem organitzem 10 sessions els beneficiaris van ser un total de més de 270 socis beneficiaris.

 

Per a participar en la formació és imprescindible ser soci de Caixa d'Enginyers.

La durada de cada sessió serà aproximadament d'unes 4 hores.

Les sessions seran presencials i tindran un acompanyament personalitzat a través de correu electrònic perquè els participants puguin intercanviar dubtes, comentaris i experiències amb el ponent.

La Fundació Caixa d'Enginyers desitja que l'organització d'aquestes sessions formatives ajudi als socis de l'Entitat a complir els seus nous reptes professionals.

Per a més informació pots enviar un correu electrònic a l'adreça: fundacio@caixa-enginyers.com

 

Cursos Actius
Com poden ajudar les XXSS al teu negoci - MADRID

El curs està adreçat a professionals interessats a desenvolupar les habilitats d'influència en xarxes socials tant a nivell de marca personal com per a les seves empreses i negocis.

La característica més rellevant del curs:  

Els assistents experimentaran i s'emportaran coneixements aplicables des del primer dia. En la majoria dels casos, l'aplicació d'allò que s'hagi après només requereix 15 minuts al dia i l'augment progressiu d'influència repercutirà en el negoci de forma perceptible en els primers 30 dies. 

 


Data d'inici: 20/11/2018

Data de fi: 20/11/2018

Cursos Realitzats
Emprenedoria, de la idea al negoci

El curs està adreçat a qualsevol persona que vulgui ser emprenedora o tingui inquietuds sobre el fet d'ésser emprenedor.

La característica més rellevant del curs:   

Els assistents experimentaran i s'emportaran un equip d'eines pràctiques per passar d'una idea de negoci a la seva execució des de l'experiència pràctica i amb conceptes clars.

 


Data d'inici: 27/09/2018

Data de fi: 27/09/2018

Curs tancat
Comunicació efectiva

El curs s'orienta a conèixer tant les habilitats necessàries per comunicar de forma responsable i influent com les tècniques per parlar en públic.

 La característica més rellevant del curs:

 Els assistents experimentaran i s'emportaran un mapa de ruta de com es comuniquen i les pautes de millora pertinents.

 

Data d'inici: 09/10/2018

Data de fi: 09/10/2018

Curs tancat