QUÈ FEM

La 4ª edició de la Beca Isabel de P. Trabal 2016 ja té guanyador

 

La 4ª edició de la Beca Isabel de P. Trabal, organitzada per Fundació Caixa d'Enginyers i en la qual s'han presentat un total de 74 projectes per optar al premi de 10.000 €, ja té guanyador.

La decisió va ser presa el 19 de desembre pel jurat que es va reunir per decidir, previ estudi i deliberació, el projecte guanyador entre tots els presentats.

 

El premiat de la 4ª edició de la Beca és Luis Miguel Sanz Moral, Enginyer Químic i Investigador de la Universitat de Valladolid, amb el seu projecte d'investigació sobre la creació d'un material que permeti de manera cíclica i eficient absorbir CO2 de l'atmosfera amb l'objectiu de frenar els efectes mediambientals del canvi climàtic. El projecte també planteja reutilitzar el CO2 emmagatzemat com a matèria primera en diferents processos químics i alimentaris com el de les begudes carbonatades.

Luis Miguel Sanz Moral, que en l'actualitat està Doctorant per la Universitat de Valladolid, ha estat Professor de formació contínua a Sant Gabriel Ciutat de l'Educació i actualment treballa com a investigador en el Grup de Processos d'Alta Pressió de la Universitat de Valladolid.

La Beca Isabel P. Trabal és una convocatòria anual que va néixer amb la finalitat de donar suport a projectes d'investigació o treballs amb gran impacte social en l'àmbit de la ciència, la innovació i la tecnologia.